Ulkoiluhousut – Kuinka valitsen ulkoiluhousut?

Tutustu ulkoiluhousuoppaaseemme ja löydä juuri sinulle sopivat ulkoiluhousut!

Comfort Freedom Trekking Lite
Vyölenkit
Vyötärön kiristys -
Käsitaskut
Reisitaskut
Puhelintasku -
Muotoillut polvet
Stretch-paneelit -
Ventilaatioketjut -
DWR-käsittely
Säädettävät lahkeensuut
Materiaali 65% polyesteri, 35% puuvilla 64% polyesteri, 32% puuvilla,
3% spandex ja Cordura Stretch
65% polyesteri,
35% puuvilla ja Stretch
Tärkeimmät speksit Hyvin istuvat, erikoiskestävä materiaali,
soveltuu ympärivuotiseen käyttöön
Kevyet, Cordura-stretch -joustopaneelit,
soveltuu parhaiten lämpimille keleille
Vahva materiaali, stretch -joustopaneelit,
soveltuu ympärivuotiseen käyttöön
Paino (koko M) 499 g 439 g 496 g

Comfort

"Tarvitsen laadukkaat ja kestävät ulkoiluhousut ympärivuotiseen käyttöön."

Hyvin istuvat ja miellyttävän tuntoiset Comfort -ulkoiluhousut ympärivuotiseen käyttöön. Housut on valmistettu erittäin hyvin kulutusta kestävästä Durashield-kankaasta. Kangas on lisäksi kyllästetty PFC-vapaalla DWR-käsittelyllä, joka tekee kankaasta vettähylkivän kevyttä sadetta vastaan. Comfort -housuissa on käytännölliset avotaskut sekä tilavat reisitaskut. Alaska Comfort -housut ovat saatavilla miehille ja naisille.

On todella comfort, ennemmin nämä kuin farkut...hyvät reisitaskut.

Aki K.

Todella tyytyväinen ostokseen. Olen 175cm pitkäjalkainen ja lahkeen sisäpituus on kerrankin riittävä :) Ostokseni on kokoa L

Tanja M.

Freedom

"Tarvitsen kevyet, hyvin hengittävät ja joustavat housut lämpimille keleille."

Hyvin istuvat ja joustavat housut ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Housuissa on käytetty joustavaa CORDURA® -stretch-kangasta sekä kestävää puuvillapolyesterikangasta. Kiitos joustavan kankaan oikean sijoittelun, housut ovat erittäin mukavat päällä sekä tarjoavat vapaan liikkuvuuden. Kankaan PFC-vapaa, vettä ja likaa hylkivä DWR-käsittely pitää kantajan kuivana jopa kevyissä sadekuuroissa. Alaska Freedom -housut ovat saatavilla miehille ja naisille.

Yhdet Alaskan vaellus-/vapaa-ajan housut ostettuani en enää muun merkkisiä kelpuuta. Nämä on hieman kevyemmät ja rennommat joka päivän luottohousut, äärettömän mukavalla vyötäröllä, hyvillä säädöillä ja taskuilla.

Marjo

Todella mukavat päällä. Käyttömukavuudelta parhaat retkeilyhousut mitä olen omistanut, nyt muutaman käyttökerran perusteella.

Saro

Trekking Lite

"Tarvitsen joustavat ja hyvin hengittävät housut ympärivuotiseen käyttöön"

Trekking Lite Pro -housut ovat monipuoliset ja kestävät housut vapaa-aikaan, metsästykseen, kalastukseen tai vaellukseen. Housuissa on kestävät puuvillapolyesterivahvikkeet takapuolessa, polvissa ja lahkeissa sekä joustavat stretch-osat parhaan liikkuvuuden ja istuvuuden takaamiseksi. Kankaan PFC-vapaa käsittely hylkii vettä ja likaa. Reisien sivuilla on ventilaatiovetoketjut ja lahkeissa nepparikiristys. Reisitaskut on varustettu vetoketjuilla ja toisesta taskusta löytyy erillinen puhelintasku. Takatasku on myös varustettu vetoketjulla. Alaska Trekking Lite Pro -housut ovat saatavilla miehille ja naisille.