Toimitusehdot

Tilaaminen

Tehtyäsi tilauksen sivustolla, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistus toimitetaan kassalla syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen ja se toimii kuittina ostoksesta. Jos hinta on virheellinen Alaska Brands Oy pidättää oikeudet tilauksen perumiseen.

Toisen henkilön nimissä ilman lupaa tehdyissä tilauksissa olemme yhteydessä viranomaisiin.

Maksutavat

Maksutapoina toimivat pankki-, luottokortti ja verkkopankkimaksu. Maksujen välittäjinä toimii Stripe ja Paytrail. Alaska Brands ei käsittele maksukorttien numeroita tai henkilötunnuksia.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postikulut. Eri toimitustapojen hinnat ovat nähtävissä, kun tuotteet on siirretty ostoskoriin.

  • Toimituskulu 5,90 € (ei koske lavatoimituksia)
  • Lavatoimitusten rahtikulut 49,90 €

Hinnat

Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät sovellettavan lain mukaisen arvonlisäveron. Jos tuote lähetetään EU:n ulkopuolelle, siihen voi kohdistua ylimääräisiä tulli- ja veromaksuja. Näistä lisäkuluista vastaa aina ostaja ja myyjä ei voi vaikuttaa niihin. 

Tuotetiedot

Alaska Brands Oy pidättää oikeuden muutoksiin tuotetiedoissa ja hinnoissa eikä vastaa mahdollisista virheellisistä tiedoista. Perumme virheellisillä hinnoilla tehdyt tilaukset ja palautamme rahat asiakkaalle. Tuotetiedoilla ja kuvilla pyritään aina kuvaamaan tuotteita mahdollisimman tarkasti. Jos huomaat tuotetiedoissa virheitä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautukset ja reklamaatiot

Alaska Brands Oy tarjoaa tuotteille ilmaisen palautuksen 30 päivän sisällä tilauksesta. Tarkista vastaanottamasi tuotteet ja mahdollisista puutteista tai virheistä tulee ilmoittaa 30 päivän sisällä asiakaspalveluumme. Jos haluat palauttaa tuotteita, ota ensin yhteys asiakaspalveluumme, joka tarjoaa tarkemmat palautusohjeet. Palautettavat tuotteet on oltava alkuperäisessä pakkauksessa ja myyntikuntoisia. Tuotteilla on vuoden (12kk) takuu koskien materiaali- tai valmistusvirheitä.

  • Palautuksen hinta on 5,90 €, joka vähennetään asiakkaalle tehdystä hyvityksestä palautuksen yhteydessä.
  • Rahtitoimituksena toimitetun tuotteen palauttaminen on 49,90 €, joka vähennetään asiakkaalle tehdystä hyvityksestä palautuksen yhteydessä.

Yritystiedot

Alaska Brands Oy (2422124-6)

Takomotie 1-3
00380 Helsinki