Toimitusehdot

Tilaaminen

Tehtyäsi tilauksen sivustolla, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistus toimitetaan kassalla syöttämääsi sähköpostiosoitteeseen ja se toimii kuittina ostoksesta. Jos hinta on virheellinen Alaska Brands Oy pidättää oikeudet tilauksen perumiseen.

Toisen henkilön nimissä ilman lupaa tehdyissä tilauksissa olemme yhteydessä viranomaisiin.

Alennukset

Alennuskoodeja ei voi käyttää yhdessä muiden kampanjoiden, alennettujen tuotteiden, alennusten tai lahjakorttien kanssa.

Maksutavat

Maksutapoina toimivat pankki-, luottokortti ja verkkopankkimaksu. Maksujen välittäjinä toimivat Klarna ja Paytrail. Alaska Brands ei käsittele maksukorttien numeroita tai henkilötunnuksia.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postikulut. Eri toimitustapojen hinnat ovat nähtävissä, kun tuotteet on siirretty ostoskoriin.

 • Toimituskulu 6,90 € (ei koske lavatoimituksia)
 • Lavatoimitusten rahtikulut 49,90 €

Hinnat

Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät sovellettavan lain mukaisen arvonlisäveron. Jos tuote lähetetään EU:n ulkopuolelle, siihen voi kohdistua ylimääräisiä tulli- ja veromaksuja. Näistä lisäkuluista vastaa aina ostaja ja myyjä ei voi vaikuttaa niihin. 

Tuotetiedot

Alaska Brands Oy pidättää oikeuden muutoksiin tuotetiedoissa ja hinnoissa eikä vastaa mahdollisista virheellisistä tiedoista. Perumme virheellisillä hinnoilla tehdyt tilaukset ja palautamme rahat asiakkaalle. Tuotetiedoilla ja kuvilla pyritään aina kuvaamaan tuotteita mahdollisimman tarkasti. Jos huomaat tuotetiedoissa virheitä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautukset ja reklamaatiot

Alaska Brands Oy tarjoaa tuotteille 30 päivän palautuksen. Tarkista vastaanottamasi tuotteet ja mahdollisista puutteista tai virheistä tulee ilmoittaa 30 päivän sisällä asiakaspalveluumme.

 • Palautuksen tekemiseksi täytä lomake tästä
 • Pakkaa sitten tilauksesi ja vie paketti noutopisteeseen. Muista säilyttää palautuskuitti.
 • Varmista, että kaikki tuotteet palautetaan puhtaina, käyttämättöminä ja että niissä on kaikki laput ja alkuperäiset pakkaukset. Kengät on palautettava alkuperäisissä laatikoissaan. (Huomaa: suojaa laatikko toisella laatikolla tai muovipussilla, toimitustarroja ei saa kiinnittää suoraan kenkälaatikkoon).
 • Palautusoikeus ei koske hygieniatuotteita, kuten alusvaatteita ja aluskerrastoja.
 • Myöskään viallisia tuotteita ei voi palauttaa. Mitään viallisia tuotteita, jotka eivät ole alkuperäisessä kunnossa ja myyntikelpoisia, ei hyvitetä, vaan ne lähetetään takaisin sinulle.
 • Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, saat sähköpostin, joka vahvistaa hyvityksen. Tämä kestää yhdestä kolmeen viikkoa.
 • Valitettavasti emme voi tehdä vaihtoja vain pelkästään palautuksia. Eli jos haluat vaihtaa tuotteen esim. toiseen kokoon, palauta alkuperäinen tuote ja tee sitten uusi tilaus oikeasta koosta.
 • Palautuksen hinta on 6,90 €, joka vähennetään asiakkaalle tehdystä hyvityksestä palautuksen yhteydessä.
 • Rahtitoimituksena toimitetun tuotteen palauttaminen on 49,90 €, joka vähennetään asiakkaalle tehdystä hyvityksestä palautuksen yhteydessä.
 • Tuotteilla on vuoden (12kk) takuu koskien materiaali- tai valmistusvirheitä.

Palautusoikeus

Pyydämme sinua palauttamaan käyttämättömän tuotteesi 30 päivän kuluessa kaikki laput tallella, alkuperäisessä pakkauksessa. Jos pakkaus on käyttökelvoton, voit pakata tuotteen myös muuhun vastaavaan pakkaukseen. Pakkaa hyvin, jotta tuote on suojattu kuljetuksen aikana. 

Rahanpalautus suoritetaan heti, kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja käsitelleet sen, tavallisesti tämä kestää noin 2-3 viikkoa palautuksen lähettämisestä. Jos tuotteen käsittely on johtanut sen arvon alenemiseen tai jos alkuperäinen pakkaus puuttuu tai on vaurioitunut, hyvityksestä voidaan tehdä vähennys, vähennys arvioidaan tapauskohtaisesti.

Jos palautat tuotteen johon on liittynyt kaupanpäällinen, palautathan myös kaupan päälle saamasi tuotteen.

 

Noutamaton paketti

Lähetyksistä, joita ei noudeta määrätyssä ajassa, veloitamme 6,90 € maksun. Maksu vastaa todellisia toimitus-, palautus- ja käsittelykustannuksia.

 

Yritystiedot

Alaska Brands Oy (2422124-6)

Takomotie 1-3
00380 Helsinki